A A A
 

حجت الاسلام و المسلمین شیخ جواد مروی، مدرس حوزه در همایش مبلغان خراسان رضوی با اشاره به تأکید دین بر تجلیل از پیامبر(ص) اظهار داشت: تجلیل، مقدمه شناخت است و شناخت مقدمه تبعیت و اطاعت است.

وی با بیان اینکه تمام دستورات دین برای این است که در سه محور سلوک اجتماعی، خانوادگی و شخصی تابع اهل بیت(ع) باشیم، افزود: متاسفانه گاهی مبلغان چنان به عبادات توصیه می کنند که مردم را به کلی از اهمیت سلوک اجتماعی و خانوادگی غافل می کنند در حالی که بسیاری از آسیب های کنونی جامعه، به دلیل عدم رعایت سلوک اجتماعی طبق مذهب اهل بیت(ع) است.

حجت الاسلام و المسلمین جواد مروی با بیان اینکه اهل بیت(ع) غیرمستقیم مردم را نصیحت می کردند تا تحقیر نشوند، ابراز داشت: بسیاری از تشرفات به مذهب تشیع، به خاطر مجذوب شدن افراد به سلوک اجتماعی ائمه اطهار(ع) و بزرگان دین بوده است نه صرفا مناظرات و گفت و گوهای علمی.

وی با تأکید براینکه نحوه سلوک خانوادگی طبق سیره معصومان(ع) باید در ماه مبارک رمضان به خوبی تبیین شود، ادامه داد: در سلوک شخصی نیز ارتباط با خدا و اهل بیت(ع) ملاک عمده است.

مدرس حوزه قم بیان داشت: کتاب های سیدبن طاووس از امتیاز ویژه ای در میان اندیشمندان شیعی برخوردار است که باید به مردم معرفی شود.

وی، شعر را یکی از ابزارهای رساندن آموزه های دینی به مخاطب ذکر کرد و گفت: ما در تاریخ ایران شعرای اندیشمندی همچون فردوسی و ثنایی غزنوی داریم که دقیق ترین مطالب اعتقادی شیعه و معارف اهل بیت(ع) را در قالب شعر بسیار زیبا تصویر می کردند و جمع آوری و شرح این ها باید در حوزه و دانشگاه انجام شود.

ایشان بر لزوم بازآموزی مبلغان تأکید کرد و خطاب به آنان بیان داشت: توجه و ارتباط با جوانان را در مباحث تبلیغی خود فراموش نکنید؛ زیرا مبلغی موفق است که در پایان کار با پنج جوان دوست شده باشد به گونه ای که به حرفش دل بدهند و استمرار هدایت داشته باشد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به امام زمان(عج) در تبلیغ گفت: یک چالش بزرگ در مورد مهدویت این است که باید چنان مردم را آماده ظهور کنیم که اگر همین فردا واقع شد، آماده باشند و اگر هزار سال دیگر واقع شد، مایوس نشوند. 25 مرداد 1388

منبع: خبرگزاری رسا