A A A

وضعیت اسلام، متفکرین غربی و سردمداران صهیونیستی را دیوانه کرده و این جنون آنها را ناگزیر از استفاده از هر ابزاری در جهت مقابله با اسلام ساخته است.

 شهادت رسول الله ، وفات، پيامبر

حجت الاسلام والمسلمین شیخ جواد مروی، در پایان درس خارج فقه خود، با اشاره به اقدام بی‌شرمانه کشورهای غربی در تولید و انتشار فیلم موهن به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) و اهانت به مقدسات مسلمانان، گفت: این فیلم توهینی بی‌سابقه بود تا جایی که می‌توان گفت توهین سلمان رشدی در کتاب آیات شیطانی در مقابل این حرکت وقیحانه و رذیلانه­ای که نسبت به شخصیت نبی گرامی اسلام(ص) و امّهات مؤمنین همچون حضرت خدیجه(س) انجام شده، ناچیز است.

وی در ادامه با بیان سوالاتی پرسید: علت این حرکت برخاسته از غرب و صهیونیست چیست و چرا دست به این حرکت زدند؟ از نظر جامعه­شناسی چه اتّفاقی افتاده و چه وضعیتی ایجاد شده که دست به این حرکات وقیحانه می­زنند؟ فیلمی سه ساعته درست کنند که در یک چهارم آن توهین و افترا نسبت به آن حضرت باشد. 

این استاد درس خارج حوزه‌ بیان داشت: پاسخ این چرائیّت به طور بسیار مختصر در بررسی دو مطلب یافت می‌شود، با توجه به این که در کشورهای غربی و در قرون 18 و 19 میلادی «ساینتیسم» و «امپریسم» بیداد می­کرد، نخبگان، جامعه­شناسان، سیاست­مداران، روزنامه­نگاران و سایر شخصیت­ها در غرب افتخارشان به نفی مذهب و معنویت بود تا جایی که اوایل قرن 19 م در یک سمینار فیزیک در اروپا وقتی یکی از فیزیک­دانان به اسم «خدا» اشاره کرد همه­ فیزیک­دانان حاضر در آن سمینار به شدت او را مورد سرزنش قرار دادند.

وی اضافه کرد: در غربی که با این وضعیت در پیش بود، اما در قرن بیستم و در آغاز قرن 21 همان جامعه­شناس­ها، روان­شناس­ها و دیگر افراد اهل علم و سرشناس اقرار می‌کنند به شدت به سمت معنویت رفته و به استقبال از مذهب روی آورده است، به عنوان مثال در کتاب «خدا در آمریکا» نوشته­ «فُوریوِر کالِمبو» جامعه­شناس و سردبیر معروف یکی از روزنامه­ها و استاد دانشکده­ مسائل بین الملل دانشگاه کلمبیا، اشاره می‌کند به سیل خروشانی از جمعیت که به طرف دین باوری رفته تا جایی که نشریه واشنگتن تایمز می‌نویسد: «این سیل خروشان به سکولاریسم پایان داده است و دارد فریاد می­زند که انقلابی ساکت و آرام در حال وقوع است و خدا دارد برمی­گردد»

حجت الاسلام والمسلمین مروی اظهار داشت: همچنین از طرف دیگر، اسلام تا حد زیادی در کانون توجه این تفکر معنوی قرار گرفته است، وقتی مردم به طرف معنویت، دین و اعتقادات کشیده شوند، با پژوهش­ و مطالعه در مقام مقایسه عقلانیت، معنویت و استدلال­های بنیادین فکری مکتب اسلام با دیگر ادیان موجود در دنیا، به سمت معنویت اسلامی سوق پیدا خواهند کرد. 

وی خاطر نشان کرد: وزیر سابق دستگاه دیپلماسی آلمان، کلاوس کینگل در مقاله­ خود می­گوید: «روز به روز نفوذ اسلام بیش­تر می­شود، در حالی که پیروان اسلام در حدود 30 سال قبل برابر با 18 درصد جمعیت دنیا بوده­اند، اینک به یک چهارم جمعیت دنیا رسیده است.» 

این استاد حوزه علمیه بیان داشت: همچنین لُرد کری، اسقف اعظم سابق کلیسای کانتربوری انگلیس در صحبتی محرمانه در جمع اسقف­های کلیسای کانتربوری انگلیس می­گوید: «اسلام در کانون نگرانی­های ما است. یک دین، یک تمدن، یک فرهنگ که در هر جای جهان به سرعت در حال رشد است، یک تمدن که مشارکتی عظیم در خانواده­ی بشری داشته و هنوز چیزهای زیادی برای ارائه کردن دارد. یک فرهنگ با بافتی منحصر به فرد که میلیون­ها نفر را به خود جذب می­کند.»

وی تصریح کرد: این موج عجیب گرایش به اسلام تا حدی پیش رفته که برخی از جامعه­شناسان انگلیسی طی نامه­ای به سیاست مداران آن دولت اعلام خطر کرده­ و ترس از اینکه به زودی اسلام دین رسمی بریتانیای کبیر شود را ابراز کرده‌اند، همچنین بر اساس آمارها دریافته‌اند با وجود پایین بودن درصد مسلمانان در انگلیس، حضور مردم در مساجد بسیار بیشتر از حضور مردم در کلیساها است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی بیان داشت: این وضعیت متفکرین غربی و سردمداران صهیونیستی را دیوانه کرده و این جنون آنها را ناگزیر از استفاده از هر ابزاری در جهت مقابله با اسلام ساخته تا جایی که از این ابزار سخیف استفاده می‌کنند و با وجود اطمینان از بی‌تأثیری این اعمال می­خواهند عقده­ دل خود را خالی کنند و عجیب اینکه به تاریخ خود نیز نمی‌نگرند، زیرا هرگاه دست به چنین اقداماتی زده‌اند نتیجه‌ای عکس آنچه می‌خواستند، گرفته‌اند.

وی افزود: یقین بدانید این حرکت نیز بر ضد خودشان نتیجه خواهد داد و اقبال مردم را به اسلام بیش­ از پیش جلب خواهد کرد و می‌توان گفت هم چنانکه قرآن شریف تا امروز به عنوان پرفروش­ترین کتاب در اروپا شناخته می­شد، از این پس مردم عطش بیشتری برای فهم حقایق اسلام پیدا می‌کنند و در صورتی که متوجه بعضی از حقایق شوند، قطعا اوضاع تغییر خواهد کرد.

این استاد درس خارج حوزه علمیه در پایان گفت: با توجه به این روایت که بیان می‌دارد ابو الولید طرائفی می­گوید: آمدم خدمت امام صادق چون مدتی نیامده بودم. این دفعه که آمدم حضرت فرمودند چرا دیر آمدی؟ گفتم: آقا مولودی برایم به دنیا آمده است. فرمودند: «مَا سَمَّیْتَهُ؟»، اسمش را چه گذاشته­ای؟ گفتم: «محمّد». تا اسم محمد را بردم «فَأَقْبَلَ بِخَدِّهِ نَحْوَ الْأَرْضِ وَ هُوَ یَقُولُ مُحَمَّدٌ مُحَمَّدٌ مُحَمَّدٌ حَتَّى کَادَ یَلْصَقُ خَدُّهُ بِالْأَرْضِ ثُمَّ قَالَ بِنَفْسِی وَ بِوُلْدِی وَ بِأَهْلِی وَ بِأَبَوَیَّ وَ بِأَهْلِ الْأَرْضِ کُلِّهِمْ جَمِیعاً الْفِدَاءُ لِرَسُولِ اللَّهِ»، احساسات شیعه نسبت به آن حضرت در همین روایت خلاصه شده است و با مردمی که احساس‌شان نسبت به پیغمبر(ص) این گونه است و همچنین این احساس همراه با عقلانیّت و برهان است با توهین نمی­شود برخورد کرد. 29 شهریور 1391