A A A

دیدار جمعی از علمای هندوستان و کشمیر با حضرت آیة الله حاج شیخ جواد مروی در بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه

آیة الله حاج شیخ جواد مروی طی سخنانی ضمن اشاره به سوابق ممتد علمی علمای هندوستان و تلاش آنان در بسط و گسترش اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام، به شخصیت ممتاز شیعه در آن سرزمین مرحوم غفران مآب آیت الله العظمی سید دلدار علی نقوی (۱۲۳۵-۱۱۶۶ ه‍ ق) اشاره کردند که مرحوم صاحب جواهر از ایشان با تعبیر آیة الله العظمی فی الأولین و الآخرین تعبیر نموده است.[1]

عضو محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تالیفات این عالم بزرگ و نیز مرحوم میر حامد حسین صاحب کتاب گرانسنگ عبقات الانوار، علمای امروز هندوستان را به بازآفرینی نقش خود در هدایت جامعه تحریض نمودند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم وظایف روحانیون حج را ضمن بیان مناسک و مسائل حج، آشنایی پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام با وظایف سیاسی و اجتماعی دانسته و تاکید نمودند که امروز همه پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام به وظایف سیاسی و اجتماعی خود در جهان اسلام واقف بوده و تلاش خود را برای آشنایی سایر مسلمانان با آموزه‌های مکتب اهل بیت علیهم السلام به کار برده و در جهت وحدت صفوف مسلمانان گام بردارند.

عضو محترم شورای عالی حوزه‌های علمیه با تاکید بر آشنایی جوانان شیعه با علوم مختلف، به أنس بیشتر با قرآن کریم و حفظ آیات کلام الله مجید و توجه خاص به ادعیه انسان‌ساز اهل بیت علیهم السلام توصیه فرمودند.

 

[1]. مرحوم صاحب جواهر در نامه‌نگاری‌هایشان خطاب به ایشان چنین می‌نوشتند: علامه فائق و کتاب الله الناطق خاتم المجتهدین حجت الله فی العالمین آیت الله العظمی فی الاولین و الآخرین السید دلدار علی نقوی هندی مدظله و دامت برکاته.